Skip to content

Elektromonteur Snellaadstations

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamOperations

Job description

Kom werken bij een snelgroeiend en divers bedrijf dat belangrijk is voor de toekomst! Bij Fastned draag je actief bij aan het versnellen van de transitie naar elektrisch rijden door ervoor te zorgen dat onze stations en snelladers in perfecte conditie blijven. Ons doel is een Europees netwerk van 1.000 snellaadstations op toplocaties waar elektrische rijders hun auto kunnen opladen met energie uit zon en wind.

Als onze nieuwe Elektromonteur Buitendienst ben jij verantwoordelijk voor de ‘uptime’ van ons netwerk van snelladers en draag je bij aan de optimale klantbeleving op onze stations in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de technische staat van onze locaties; denk hierbij aan het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud en reparaties van de snelladers en de rest van de technische installatie; zoals de verlichting, zonnepanelen en het camerasysteem. Daarnaast maak je onderdeel uit van grotere onderhoudsprojecten om ervoor te zorgen dat onze stations meegroeien met de markt. Dit doe je door samen met de rest van ons team nieuwere en snellere laders op onze stations te plaatsen.

Je werkt in het Maintenance team nauw samen met het Network Operations Center in Amsterdam. Je bent in deze functie gemiddeld 4 dagen op locatie aan het werk en 1 dag op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Job requirements

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in (elektro-) techniek en de NEN 3140 en NEN 1010 zijn niet onbekend voor je.
  • Bovendien ben je in het bezit van een VCA-diploma (of ben je bereid dit te halen).
  • Je bent flexibel in je werktijden en bereid om af en toe avond- en weekenddiensten te draaien. Hier staat uiteraard een vergoeding tegenover.
  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio, werkt zelfstandig, bent proactief en denkt in oplossingen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je spreekt Nederlands en Engels is een grote plus.

Bouw samen met ons aan een betere toekomst

Werken bij Fastned betekent werken met mensen die gemotiveerd zijn om de overgang naar duurzame mobiliteit te versnellen. Samen hebben we de ambitie om Europa's beste snellaadnetwerk te bouwen, dat vrijheid geeft aan elektrische rijders en zo de energietransitie versnelt.

Fastned is momenteel actief in zes landen (met kantoren in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, België en Frankrijk) en groeit snel. Als jong, onafhankelijk bedrijf met een platte organisatiestructuur, geven we veel verantwoordelijkheid aan onze nieuwe medewerkers en verwachten we eigen initiatief.

Hoe is het om bij ons te werken?

We werken hard om de wereld te veranderen, maar we vergeten niet om onze successen te vieren, groot en klein. We geven beruchte kerstfeestjes en organiseren jaarlijks een fantastische reis naar het buitenland. Je krijgt van ons een elektrische bedrijfsauto om je werkzaamheden uit te voeren. Andere extraatjes zijn een pensioenplan, toegang tot ons aandelenoptieplan voor werknemers en de uitrusting van je keuze (MacBook vs ThinkPad, iOS vs Android).

Geïnteresseerd om een verschil te maken?

We zouden graag een gesprek met je hebben! Solliciteer nu, stuur ons je CV en leg in je motivatiebrief uit waarom je enthousiast bent om bij Fastned te komen werken.

Fastned is een Gelijke Kansen Werkgever. We moedigen vrouwen, mensen van kleur en LGBTQ(+) mensen sterk aan om te solliciteren. Wij overwegen sollicitanten van alle geslachten.